Η ιστορία της ταβέρνας Θεοφάνης ξεκινά το 1989. Εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς σημείο στον οικισμό Ακρωτήρι της Σαντορίνης. Θα μας βρείτε στην κεντρική πλατεία, σε απόσταση 1 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο του νησιού και 1.5 χλμ. από τη διάσημη Κόκκινη παραλία.

Είναι από τις πιο παλιές ταβέρνες στο Ακρωτήρι και έχει καθιερωθεί για τις μοναδικές γεύσεις, τη Σαντορινιά κουζίνα και την ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρά του. 

Η κουζίνα μας υμνεί τη γαστρονομική παράδοση του τόπου και τα προϊόντα που βγάζει η Σαντορινιά γη και θάλασσα. Το πλούσιο μενού ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, καθώς περιλαμβάνει αυθεντικά ελληνικά μαγειρευτά φαγητά, εκλεκτά κρεατικά και ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που προμηθευόμαστε από δικό μας ψαρά καθημερινά. Στην κουζίνα μας ετοιμάζουμε και χειροποίητα γλυκά επιδόρπια που θα κλείσουν το γεύμα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Η ζεστή ατμόσφαιρα, το φιλικό σέρβις, η θέα προς τη θάλασσα αλλά κυρίως η παραδοσιακή και συνάμα δημιουργική κουζίνα μας είναι οι καλύτεροι λόγοι για να επισκεφτείτε την ταβέρνα Theofanis στο Ακρωτήρι.